Komárom – Komárno
Logo-positive.png
IMG_2814.JPG

Cafe Frei Komárno

A Magyarországot Szlovákiával összekötő komáromi Erzsébet-híd túloldalán, a város központjában nyitott meg 2020 novemberében az első szlovák Cafe Frei. A felvidéki tulajdonosok sokáig Ausztráliában éltek, kávézót is üzemeltettek, például Sydneyben. Ezért aztán aligha véletlen, hogy miután hazatértek Szlovákiába eredetileg ausztrál stílusú kávézót képeztek el a Komáromba. Egy alkalommal azonban, amikor hazánkba érkeztek a barátaikhoz, beültek az egyik kávézónkba.

A Cafe Frei világjáró jellege és a nálunk fellelhető kávésokaság hirtelen és azonnal még Ausztráliánál is vonzóbb lett számukra. Mondhatjuk, beleszerettek ebbe a kalandos, egzotikus, rengeteg ízélményt és történetet kínáló koncepcióba. Eldöntötték, hogy Nizza vagy éppen Dubaj után érkezzenek meg Szlovákiába is a világ kedvenc kávéi. Több mint húsz szlovák üzlet nyitásáról írtunk alá velük szerződést, az első nyitott meg Komáromban.
A választék kávé- és desszertfronton is ugyanaz, mint Magyarországon. Polctermékeink is megtalálhatóak a határ túloldalán, tehát otthonra is egyszerű bevásárolni Komárnóban. A modern stílusú épület aljában lévő üzlet belül csupa szín és izgalmas forma, tavasztól őszig terasza is van, így aztán hamar kedvelt találkozóhely lett a városban. Nemsokára pedig újabb egység nyílik ötven kilométerrel arrébb. A dunaszerdahelyi bevásárlóközpont lesz az otthona a második szlovák Cafe Frei-nek. Reméljük, ott is örömmel fogadják majd kávékalandjainkat

IMG_2814.JPG