Magyar cégként sosem könnyű bekerülni egy másik ország kávézós piacára, és úgy rákapcsolódni a helyiek fogyasztási szokásaira, hogy közben a saját márkánkat és termékeinket képviseljük. Ráadásul Svájc nem EU-tagország, és csaknem két évnyi előkészület kellett ahhoz, hogy végre megnyithasson az első kis üzlet.
A l’Orbe folyótól egypercnyi sétára lévő Cafe Frei egyelőre a kávékra fókuszál, az a cél, hogy a kávéimádók igazi törzshelye legyen itt, a városközpontban. Nemcsak a különleges receptek, hanem a hangulat miatt is, hiszen ugyanolyan színes és egzotikus enteriőrt alakítottunk ki, mint ami ország- és világszerte jellemző ránk.
Svájc tehát a legújabb állomás, és partnereink következő kávézó nyitását is tervezik idén nyáron. A Genfi-tó közelében, a határ már épp francia oldalán, Annemasseban lesz újabb Cafe Frei. Az elegáns kisváros sétálóutcájában, kényelmes teraszon kortyolgathatják majd a vendégek egzotikus finomságainkat nemsokára. Reméljük, hogy ugyanúgy szeretni fogják ezeket az ízeket, mint Komáromtól Dubajig bárhol a hozzánk érkezők.

Svájc - Yverdon Les Bains

Április közepén nyitott meg első svájci franchise-kávézónk a gyönyörű Neuchâtel-tó partján fekvő fürdőváros, Yverdon-les-Bains központjában. Itteni partnerünk sikeres vállalkozó, vendéglátóhelyei vannak és nemzetközi halkereskedelmi vállalata. Fréderic és párja, Éva imádják a jó konyhákat, igazi kávérajongók és úgy látják, a kulturálisan is sokszínű Svájcban érdemes megmutatni a világ kedvenc kávéit.

Yverdon Les Bains

saudi_dessert_RGB.jpg
saudi4_RGB.jpg