Kínálatunk > Forró csokoládék
FRISSEN, HÁZILAG,
IGAZI CSOKIBÓL!

AUSZTRÁL
MOGYORÓS CSOKI
Az ausztrálok, akik büszkék arra, hogy ők „mogyorónagyhatalom”, természetesen a forró csokijukba is mogyorót főznek. Főleg a nagyvárosokban, Sydney vagy Melbourne utcáin. A végtelen és kietlen ausztrál táj nyílegyenes útjain, az ottani falvakban aligha kapni ilyen finom italt.
AUSZTRÁL
MOGYORÓS CSOKI

AUSZTRÁL MOGYORÓS CSOKI

Az ötvenes évek Amerikájának ízvilága. Aki megkóstolja, az 1955-be repülhet vissza, mert mi, követve az akkori hagyományokat, pontosan úgy készítjük el ezt a bostoni specialitást, ahogy anno, a fehér csokit feltaláló Hebert Candies cég csokoládéboltjaiban is főzték. Vaníliával ízesített olvasztott kakaóvajból.
BOSTONI FEHÉRCSOKOLÁDÉ


SVÁJCI ALPESI CSOKI
Ahogy a svájci Alpokban már évszázadok óta készítik! Sűrű, fekete csoki összeolvasztva friss, édes tejcsokoládéval. A dél-amerikai kakaóültetvények klímája, az alpesi tej tisztasága és a figyelmes elkészítés a titka.
SVÁJCI ALPESI CSOKI

BOSTONI FEHÉRCSOKOLÁDÉ

MADAGASZKÁRI KARAMELLA
Madagaszkáron már a repülőtéren friss vaníliát próbálnak az érkezőkre rátukmálni, aztán a szállodákban is forró karamellát hoznak – vaníliával. A madagaszkári karamellát cukornádszirupból keményített barnacukorból főzik, ettől olyan különleges!
MADAGASZKÁRI KARAMELLA

MADAGASZKÁRI KARAMELLA

FÜLÖP-SZIGETEKI KÓKUSZOS CSOKI
A világon a legtöbb kókusz a Fülöp-szigeteken terem, a világtermelés egyharmada. Magellán 1521-es partraszállása óta a Fülöp-szigetek kultúrájára mindig is intenzív hatást gyakoroltak a kakaót szerető édesszájú spanyolok. Így tényleg csak idő kérdése volt, hogy a Fülöp-szigeteken mikor keveredik össze a kókusz a forró csokival!
FÜLÖP-SZIGETEKI KÓKUSZOS CSOKI
FÜLÖP-SZIGETEKI KÓKUSZOS CSOKI


PANAMAI JEGES CSOKOLÁDÉ
Talán az amerikaiak miatt ilyen nagy adag. Állítólag a Panama-csatornát védő amerikai katonák laktanyája előtti utcai bódékban főztek először ilyen sűrű, de mégis hideg, jeges csokoládét a panamaiak. Benne van a kesernyés közép-amerikai kakaó tradíciója éppúgy, mint a gringók (a panamaiak még ma is így hívják az amerikaiakat), szóval az ő méretmániájuk, hogy igenis minden legyen nagy és persze édes!
PANAMAI JEGES CSOKOLÁDÉ
PANAMAI JEGES CSOKOLÁDÉ
