BLOG > Hírek

A BÁBEL-TORNYA KÁVÉ VISSZATÉR

Közkívánatra, merthogy sok-sok ezer vendégünknek annyira ízlett. Tavaly novemberi kalandorkávénk bevezetésekor már az első napokban azonnal láttuk, hogy a Bábel-tornya karamellakávénk népszerű lesz, de azt még így sem gondoltuk, hogy minden eddigi eladási rekordot megdönt majd ez a karamellás-fűszeres-tejszínes-mogyorós desszertkávé. Úgyhogy vendégeink kívánságát teljesítve a Bábel-tornya végleg bekerül a menübe, nem kell elbúcsúzni az édenkert ízeit idéző különleges kávékreációtól!

Fotó: Gellér Anna

VEGÁN DIÓS RÉPATORTA

A paleo gluténmentes dió-neander mellé társ érkezik, egy újabb glutén és laktózmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszert, a sütőtökös vegán répatorta. Mostantól már ketten vannak, hogy mindenki számára teljes legyen a Cafe Frei-élmény. A speciális diétát folytatók két szuperegészséges, kifinomult kényeztetés között választhatnak.

 

CAFE FREI BARISTA BAJNOKSÁG

 

Kevés az olyan verseny, ahol mindenki első. Mégis kijelenthetjük, hogy számunkra ilyen volt az I. Cafe Frei Barista Bajnokság, ahol az ország szinte minden pontjáról indultak baristák, és elkápráztatták a zsűrit. Az első helyezett a Győr Pláza baristája, KURCSICS VIVIEN lett, aki fődíjként március első napjaiban New York-ba utazott Frei Tamással. A győztes kávékompozíciót, melyet Vivien a bécsi Sacher torta ízvilágára hasonlító módon készített el, hamarosan a Cafe Frei teljes magyarországi hálózatában kóstolhatják vendégeink.

 

HOSSZABB LETT A KÁVÉLAP

 

Olvasóink bizonyára észrevették, hogy kávélapunk mostantól több oldalon, gazdagabb tartalommal jelenik meg. Új rovatainkban bemutatjuk a Cafe Frei érdekes sorsú vendégeit éppúgy, mint azokat a magyarokat, akik a világ különböző tájain a kávénak szentelik az életüket. De lesz szó a kávészakma aktuális történéseiről, ismert személyek kávés tárgyairól, kulináris örömökről és persze mindig és állandóan arról, hogy szerintünk a kávéval, a kávékultúra kifinomult szokásaival és részleteivel, ezek élvezetével szebb az élet :-)

 

CAFE FREI WEBSHOP

Kövessen minket!

  • White Facebook Icon
  • Instagram

© 2020 Cafe Frei. All rights reserved