BLOG > Hírek

IMG_5573.jpg

ÖSSZEFOGTUNK! 

A Cafe Frei kedvenc tejeskávéi előre elkészítve a Cserpes manufaktúrától

 

Ősztől, eleinte a Spar hálózat 150 üzletében országszerte, aztán reményeink szerint más élelmiszerboltokban is, kapható három kedvenc kávénk, előre bekeverve, a legfinomabb hazai tejből, a lassan 30 éves múltra visszatekintő Cserpes Sajtműhely és Tejivó üzemeiben elkészítve. A Nicaraguai Dohány-kávé, a Guatemalai Mogyoró-kávé, és a Costa Ricai Kókusz-kávé mostantól tehát csúcsminőségben, verhetetlen áron, a legjobb alapanyagokból, összetéveszthetetlen Cafe Frei ízekkel, több, mint kéthetes szavatossági idővel sokhelyütt megvásárolható, és otthon a hűtőszekrényből bármikor előkapható! Hidegen és melegen egyaránt érdemes kipróbálni! Két és fél decinyi italban van összesen egy espressónyi koffein. Sőt, nemsokára érkezik a csapat negyedik tagja is, méghozzá koffeinmentes verzióban, a Tokiói Csokoládés Málna-kávé, hogy a család fiatalabb tagjai se maradjanak „kávé” nélkül. 

 
70lap_dohánykv_insta.jpg

RÖVID DOHÁNY-KÁVÉ 

Ismét szerepel a kínálatban

 

A nicaraguai dohány-kávé évek óta az egyik legnépszerűbb termékünk, és nemcsak a csészében, hanem a szemeskávék, és most már a kapszulák választékában is. Nagyon sikeres a cappuccino méretű, "hosszú" verziója is, azonban sokan hiányolták az utóbbi időben a megszokott, espresso csészében szervírozott, rövid, krémes, sűrű kávéitalt. Nos, közkívánatra ismét szerepel a választékunkban, mától kérhető így is, úgy is.

saigoni_alma_karamell.jpg

ŐSZI AJÁNLATUNK

Saigoni alma-karamell

Elegancia és harmónia a tányéron, avagy egy igazán vonzó sütemény az őszi napokra. Enyhén savanykás alma, karamella és az édes vanília nyújt benne kiegyensúlyozott, mégis izgalmas ízeket. Ezekből a klasszikus és nagyon finom alapanyagokból könnyed, modern desszertet készítettünk. 

Nekünk is az egyik kedvencünk, bátran ajánljuk!

fagyi_összes_1x1.jpg

KLASSZIKUS GELATO

Cafe Frei módra

 

 

Évek óta téma volt már, hogy a hűsítő jegeskávék mellé a legnagyobb nyári klasszikust, vagyis a fagylaltot is bevezessük a Cafe Frei kínálatába. Persze az nem is volt kérdés, hogy az olasz fagylaltkészítés krémes hagyományait kövessük, így tehát felkerestük a bolognai Carpigiani Gelato University-t, vagyis a fagylalt-akadémiát, segítsenek nekünk is jó fagyit készíteni. Ehhez két dolog szükséges: egyrészt a legjobb minőségű alapanyagok, másrészt a legmegbízhatóbb technológia. A fagylaltgépek Rolls-Royce-ával, a Carpigiani gyártógépeivel végül sikerült olyan ízvilágú és textúrájú, krémes fagylaltokat alkotnunk, amire tényleg büszkék vagyunk. Ezért is nevezzük gelatónak a fagylaltunkat, mert ez bizony olasz, persze Cafe Frei módra. Mert nem is mi lennénk, ha nem fűszereznénk egy kis egzotikummal ezeket a klasszikus ízeket! Így végül a vanília, a citrom és a csokoládé három nagyon karakteres és egyedi kreációban jelenik meg a kelyhekben. Mindegyik fagyink adalékmentes, természetes összetevőkből készül manufakturális körülmények között az üzemünkben, és nemcsak helyben, hanem elvitelre, sétálópohárban is kérhető. Az is jó hír, hogy nálunk ősszel is lesz Palermói Dolce Vita, Riói Karnevál és a Fokvárosi Nyár, legalábbis, ami a fagylaltválasztékunkat illeti.

f%C3%B6ld_kv_edited.jpg

A FÖLD KÁVÉJA

Őszi kávéünnep

 

Zöld és nagyon friss a Cafe Frei Föld Kávéja! Szeptember végén ünnepeljük a Kávé Világnapját, októberben pedig a Földünkért Világnapot, ezért egy különleges itallal mutatjuk meg elköteleződésünket a környezetvédelem és az etikus kávékereskedelem ügye iránt. A kávéipar egyre több szereplője számára fontos a fenntarthatóság és a minél kisebb ökológiai lábnyom, ezek az értékek pedig a Cafe Frei alappillérei közé tartoznak. Ez az ital megidézi színével a természetet és az ültetvények kávécserjéit is, emellett pedig igazán egészséges, és persze nagyon finom is! Csak 10 napig, október 10-21. között kapható!

Perui espresso, roiboos tea, mandulatej, alga, vanília és agavé

 

CAFE FREI WEBSHOP

Kövessen minket!

  • White Facebook Icon
  • Instagram

© 2020 Cafe Frei. All rights reserved