Magazin > Hírek

UFÓ-KÁVÉ

Az UFO-világnap köszöntése a Cafe Freiben!

1947. július 2-án történt a híres roswelli UFO-eset, ez az esemény hívta életre az UFO-világnapot. Az új-mexikói Roswellben egy azonosítatlan repülő tárgy (Unidentified Flying Object) zuhant le, melynek kilétét eltussolta az amerikai hadsereg. 


Az eseményt számos földönkívüli-legenda és rejtély övezi azóta is. Egyes vélemények szerint a földönkívüliek léteznek, sőt, köztünk is élnek. 

Nos, ez akár igaz, akár nem, a tiszteletükre készítettük ezt a különleges íz- és színvilágú nyári kávéitalt. A szicíliai espressót jégre töltjük, Alpro kókusztejjel keverjük, majd Blue Curaçao likőrrel ízesítjük. Mangó pürével, tejszínhabbal és Tahiti gyöngye gyümölcstea szórással tesszük még egzotikusabbá.

Igazi nyári desszertital nemcsak távoli barátainknak, hanem földlakó vendégeinknek is bátran ajánlva! 

Csak július 2-10. között!

 

MAGYAR TRICOLOR KÁVÉDESSZERT

Már hagyomány nálunk, hogy augusztus 20-a alkalmából ünnepi kávéitallal emlékezünk meg az államalapításról. Idén csokikrémes, chai fűszeres latte kerül az üvegpohárba, jégre töltve ezt az egzotikus finomságot. A legizgalmasabb látványt pedig a nemzeti zászló adja az ital tetején, amely ízhatásában is különleges. A trikolor színeit piros, exotikus zöldségporral és őrölt matchával szórjuk finoman a 
tejhabra. A szokatlan párosításból egyedi, mégis harmonikus ízbomba lesz, amint belekortyolunk a hideg kávéitalba.

Tíz napon át az összes Cafe Frei kávézóban rendelhető ez a jeges, édes és krémes frissítő kávé. Mi a nyár végén így ünnepeljük Magyarországot.

Csak augusztus 10-22. között!

jegestea_bent.jpg

HÁZI JEGESTEÁK 

A nyár jegestea-slágerei ismét a Cafe Frei kínálatában! Helyben készülő hűsítő-frissítőinket egzotikus fűszerekkel tesszük még izgalmasabbá, pont úgy, ahogy a világ távoli pontjain is fogyasztják őket.

 

Erdei gyümölcstea mentával

Fanyar, gyümölcsös hűsítő ital, melyet a menta tesz igazán nyáriassá.

Gyömbéres trópusi gyümölcstea koktél 

Jótékony hatásai miatt is különleges ez a dél-afrikai ital, melyhez kiválóan illenek a fűszerek és a narancs citrusossága.

Rooibos tea ánizzsal, jázminnal és naracslével
A gyömbér nemcsak szuperegészséges, hanem a gyümölcsös hideg teákat is még karakteresebbé teszi, igazi frissítő koktél nyárra. 

 

Latterajongók, figyelem!

 

Az Alpro ajándékaként most a Cafe Frei vendégei egy alkalommal kedvezményes áron rendelhetik meg kedvenc kávéikat! A nyári szezonban – ameddig az akció tart – az Alpro Barista növényi italaival készülő kávék végső fogyasztói ára 300 forinttal csökken, amennyiben az egyszer használatos virtuális Habzsetonnal történik a rendelés. Tízezer vendég számára érhető el ez az ajándékkedvezmény kávézóinkban országszerte!

A Habzseton beváltása csupán két kattintás az alprokupon.hu felületen. Kávérendeléskor baristáink beolvassák a gyors regisztrációkor kapott, egyszer használatos QR kódot, és már készítik is a kért kávéitalt.

Nyári jeges lattéinkat, a kávékonyhák tejes finomságait vagy az újhullámos kávékat egyaránt érdemes kipróbálni az Alpro gluténmentes zab-, illetve szója-, kókusz-- és mandulaízű italával. A növényi italokkal készülő kávékülönlegességeink nagyon finomak, ízgazdagok és jótékony hatással vannak szervezetünkre. Mindenkinek javasoljuk, hogy váltson Habzsetont, és kóstolja meg tejes kedvencét Alpróval, kedvezményes áron.

A Kávélapban is feltüntetjük tejesüveges grafikával, hogy melyik kávék kérhetők növényi alternatívával.