top of page

Kínálatunk > Kapszulás kávék

INSTANT KÁVÉK

Az instant kávékat négyféle ízben készítettük, Cafe Frei receptúrák alapján azoknak, akik szeretnék a kávéházi ízélményeket a leggyorsabban és legegyszerűbben kortyolgatni otthon, a csészéjükben is.

HOGYAN KÉSZÍTSÜNK BELŐLE KÁVÉT?

1 teáskanál instant kávéhoz adjunk 0,5 dl forró vizet, illetve 0,5 dl meleg tejet, majd 1 teáskanál cukor feloldása után fogyaszthatjuk is az otthonunk kényelmében.

DSCF2110.jpg
01-mockup.png

SEVILLAI
KARAMELLA-KÁVÉ
VANÍLIÁVAL

Sevilla történelmi kávéházai ihlették vanília esszenciával ízesített karamella kávénkat.

A klasszikus caféteriákban - melyekben régen a matadorok és az értünk epedező hölgyeik is törzsvendégeik voltak - a kávé mellé leggyakrabban alfajorest, vagyis karamellás töltött kekszet szervíroztak, újabban vaníliával is fűszerezve. Ezzel a manapság divatos ízpárosítással alkottuk meg legújabb kávénkat. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle.

SEVILLAI
KARAMELLA-KÁVÉ VANÍLIÁVAL

instantmalnamockup.png

TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL

A színtiszta japán csokoládé házassága a tokió cukrászdák kedvenc málna-ízével.

A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japán desszert piacot tartják a kifinomultabbnak. A japán édesség-iránytűt követve forgatjuk sűrű csokoládé és málna aromába ezt a japán kávékülönlegességet. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle. kávékülönlekeg

TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL

Igazi világkávé, amely végül Olaszországban, legfőképp a római kávézókban lelt végső otthonra.

 

Sokak szerint a Rómától északra fekvő viterbói mogyoróültetvényeken terem a világ legfinomabb törökmogyorója (Nicciola Romana). Mi is ezt az ízvilágot csempésztük a kávénkba, így amikor belekortyolunk, akár a római Trastevere negyed nyüzsgő kávépultjánál érezhetjük magunkat. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle.

RÓMAI

MOGYORÓ-KÁVÉ

04-mockup.png

RÓMAI

MOGYORÓ-KÁVÉ

A Kincses Sziget írójának kávéreceptjét lehet elkészíteni otthon.

 

Robert Louis Stevenson 1880-ban, amikor a lakatlan csendes-óceáni Kókusz-szigetekről visszatért Costa Ricába, sűrű kókuszfőzetet kevert a kávéjába. Az alap a spanyol gyarmatosítók habos tejeskávéja volt. Így született meg a kókusz macchiato, a Cafe Frei nemzetközi kávézóláncának egyik közönség-kedvence. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle.

COSTA RICAI
KÓKUSZ-KÁVÉ

instantkokuszmockup.png

COSTA RICAI
KÓKUSZ-KÁVÉ

bottom of page