Kínálatunk > Kapszulás kávék
INSTANT KÁVÉK
Az instant kávékat négyféle ízben készítettük, Cafe Frei receptúrák alapján azoknak, akik szeretnék a kávéházi ízélményeket a leggyorsabban és legegyszerűbben kortyolgatni otthon, a csészéjükben is.
HOGYAN KÉSZÍTSÜNK BELŐLE KÁVÉT?
1 teáskanál instant kávéhoz adjunk 0,5 dl forró vizet, illetve 0,5 dl meleg tejet, majd 1 teáskanál cukor feloldása után fogyaszthatjuk is az otthonunk kényelmében.
SEVILLAI
KARAMELLA-KÁVÉ
VANÍLIÁVAL
Sevilla történelmi kávéházai ihlették vanília esszenciával ízesített karamella kávénkat.
A klasszikus caféteriákban - melyekben régen a matadorok és az értünk epedező hölgyeik is törzsvendégeik voltak - a kávé mellé leggyakrabban alfajorest, vagyis karamellás töltött kekszet szervíroztak, újabban vaníliával is fűszerezve. Ezzel a manapság divatos ízpárosítással alkottuk meg legújabb kávénkat. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle.
SEVILLAI
KARAMELLA-KÁVÉ VANÍLIÁVAL
TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokió cukrászdák kedvenc málna-ízével.
A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japán desszert piacot tartják a kifinomultabbnak. A japán édesség-iránytűt követve forgatjuk sűrű csokoládé és málna aromába ezt a japán kávékülönlegességet. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle. kávékülönlekeg
TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL
Igazi világkávé, amely végül Olaszországban, legfőképp a római kávézókban lelt végső otthonra.
Sokak szerint a Rómától északra fekvő viterbói mogyoróültetvényeken terem a világ legfinomabb törökmogyorója (Nicciola Romana). Mi is ezt az ízvilágot csempésztük a kávénkba, így amikor belekortyolunk, akár a római Trastevere negyed nyüzsgő kávépultjánál érezhetjük magunkat. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle.
RÓMAI
MOGYORÓ-KÁVÉ
RÓMAI
MOGYORÓ-KÁVÉ
A Kincses Sziget írójának kávéreceptjét lehet elkészíteni otthon.
Robert Louis Stevenson 1880-ban, amikor a lakatlan csendes-óceáni Kókusz-szigetekről visszatért Costa Ricába, sűrű kókuszfőzetet kevert a kávéjába. Az alap a spanyol gyarmatosítók habos tejeskávéja volt. Így született meg a kókusz macchiato, a Cafe Frei nemzetközi kávézóláncának egyik közönség-kedvence. Tejjel felöntve azonnal oldódó, selymes, mégis karakteres tejeskávé készíthető belőle.