top of page

Kínálatunk > Kapszulás kávék

KAPSZULÁS KÁVÉINKRÓL

 

KÖRNYEZETBARÁT KAPSZULA

A Cafe Frei kapszulás kiszerelésű kávéi kukoricakeményítőből készült, biológiailag lebomló kapszulában kaphatóak. 

ÍGY AJÁNLJUK

A Nespresso kompatibilis kapszulát rövid, espresso méretű (40 ml) kávéként készítsük el, a távol-keleti aromákat egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tej kelti igazán életre.

MILYEN KÁVÉGÉPPEL HASZNÁLHATÓ?

A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U, Inissia).

KAPSZULÁS KÁVÉINKRÓL

 

KÖRNYEZETBARÁT KAPSZULA

A Cafe Frei kapszulás kiszerelésű kávéi kukoricakeményítőből készült, biológiailag lebomló kapszulában kaphatóak. 

ÍGY AJÁNLJUK

A Nespresso kompatibilis kapszulát rövid, espresso méretű (40 ml) kávéként készítsük el, a távol-keleti aromákat egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tej kelti igazán életre.

MILYEN KÁVÉGÉPPEL HASZNÁLHATÓ?

A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U, Inissia).

Tokiói málna-kávé csokoládéval díszdobozban kávé kapszula - Cafe Frei

TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL

díszdobozban

TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL

A színtiszta japán csokoládé házassága a tokió cukrászdák kedvenc  málna-ízével.

A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé-kultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő egyik legjobb csokoládé-mestere. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé és sűrű málnakrém ízeivel fűszerezzük ezt a japán kávékülönlegességet.

Római mogyoró-kávé díszdobozban kávé kapszula - Cafe Frei

díszdobozban

RÓMAI

MOGYORÓ-KÁVÉ

RÓMAI

MOGYORÓ-KÁVÉ

Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve.

 

Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. A manufakturális körülmények között, „langyosan” pörkölt arabica kávészemeket mi egynapnyi pihentetés után, kis adagokban forgatjuk mogyoró aromába. A kávészemek nyitott pórusai  így szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.

NICARAGUAI

DOHÁNY-KÁVÉ

dohany_kapsz_korny_bar.png

NICARAGUAI

DOHÁNY-KÁVÉ

Ez a kávé Közép-Amerika fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi a lakásunkba.

 

Nicaraguában azokon a kávéültetvényeken, melyek közelében dohány is termesztenek, a kávét desszertként is élvezni szeretők a dohányleveleket néhol lédús alma-reszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes eszenciát főznek. A frissen pörkölt kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.

környezetbarát csomagolásban

tokioi_kapsz_korny_bar.png

TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL

TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL

A színtiszta japán csokoládé házassága a tokió cukrászdák kedvenc  málna-ízével.

A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé-kultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő egyik legjobb csokoládé-mestere. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé és sűrű málnakrém ízeivel fűszerezzük ezt a japán kávékülönlegességet.

környezetbarát csomagolásban

RÓMAI

MOGYORÓ-KÁVÉ

Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve.

 

Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. A manufakturális körülmények között, „langyosan” pörkölt arabica kávészemeket mi egynapnyi pihentetés után, kis adagokban forgatjuk mogyoró aromába. A kávészemek nyitott pórusai  így szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.

RÓMAI

MOGYORÓ-KÁVÉ

romai_mogyoro_kapsz_korny_bar.png

környezetbarát csomagolásban

bottom of page