Kínálatunk > Kapszulás kávék
KAPSZULÁS KÁVÉINKRÓL
KÖRNYEZETBARÁT KAPSZULA
A Cafe Frei kapszulás kiszerelésű kávéi kukoricakeményítőből készült, biológiailag lebomló kapszulában kaphatóak.
ÍGY AJÁNLJUK
A Nespresso kompatibilis kapszulát rövid, espresso méretű (40 ml) kávéként készítsük el, a távol-keleti aromákat egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tej kelti igazán életre.
MILYEN KÁVÉGÉPPEL HASZNÁLHATÓ?
A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U, Inissia).
KAPSZULÁS KÁVÉINKRÓL
KÖRNYEZETBARÁT KAPSZULA
A Cafe Frei kapszulás kiszerelésű kávéi kukoricakeményítőből készült, biológiailag lebomló kapszulában kaphatóak.
ÍGY AJÁNLJUK
A Nespresso kompatibilis kapszulát rövid, espresso méretű (40 ml) kávéként készítsük el, a távol-keleti aromákat egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tej kelti igazán életre.
MILYEN KÁVÉGÉPPEL HASZNÁLHATÓ?
A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U, Inissia).
TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL
díszdobozban
TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokió cukrászdák kedvenc málna-ízével.
A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé-kultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő egyik legjobb csokoládé-mestere. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé és sűrű málnakrém ízeivel fűszerezzük ezt a japán kávékülönlegességet.
díszdobozban
RÓMAI
MOGYORÓ-KÁVÉ
RÓMAI
MOGYORÓ-KÁVÉ
Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve.
Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. A manufakturális körülmények között, „langyosan” pörkölt arabica kávészemeket mi egynapnyi pihentetés után, kis adagokban forgatjuk mogyoró aromába. A kávészemek nyitott pórusai így szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.
NICARAGUAI
DOHÁNY-KÁVÉ
NICARAGUAI
DOHÁNY-KÁVÉ
Ez a kávé Közép-Amerika fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi a lakásunkba.
Nicaraguában azokon a kávéültetvényeken, melyek közelében dohány is termesztenek, a kávét desszertként is élvezni szeretők a dohányleveleket néhol lédús alma-reszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes eszenciát főznek. A frissen pörkölt kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.
környezetbarát csomagolásban
TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL
TOKIÓI MÁLNA-KÁVÉ CSOKOLÁDÉVAL
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokió cukrászdák kedvenc málna-ízével.
A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé-kultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő egyik legjobb csokoládé-mestere. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé és sűrű málnakrém ízeivel fűszerezzük ezt a japán kávékülönlegességet.
környezetbarát csomagolásban
RÓMAI
MOGYORÓ-KÁVÉ
Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve.
Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. A manufakturális körülmények között, „langyosan” pörkölt arabica kávészemeket mi egynapnyi pihentetés után, kis adagokban forgatjuk mogyoró aromába. A kávészemek nyitott pórusai így szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.