top of page

MIÉRT CSATLAKOZZ HOZZÁNK?

 

 

Mi hiszünk a lelkiismeretes kereskedelemben, valamint a folyamatos és fenntartható fejlődésben. Kik is tudnák legjobban bemutatni főbb értékeinket, mint munkavállalóink, így most az ő történeteiket olvashatjátok.

Niki.png

,,Tanulmányaimnak köszönhetően csatlakozhattam a Cafe Frei csapatához a tavalyi év során. Hatalmas lehetőségként tekintettem az állásra és most is úgy gondolom, hogy rengeteg mód van rá, hogy fejlesszem szaktudásomat a cég segítségével. Belépésemet követően széleskörű betekintést nyerhettem a HR folyamatok működésébe, aminek köszönhetően sikerült elmélyítenem az egyetemen megszerzett tudásomat. Úgy érzem, hogy a Cafe Frei mindig biztosít új lehetőségeket arra, hogy ismereteimet bővítsem. Emellett azért is szeretek itt dolgozni, mert egy igazán jó csapat tagja lehetek, akik egytől egyig motiváltak abban, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk megoldani az elénk gördülő kihívásokat.”

Niki –HR Generalist

Réka.png

„Olyan munkahelyet szerettem volna, ami a kereskedelmen és vendéglátáson felül többet jelent - pont, mint a Cafe Frei. A pult mögött is ki szerettem volna magamat próbálni, ezért nagyon örültem, amikor lehetőségem nyílt csatlakozni a kávézó csapatához. 2018 óta dolgozom a cégnél, hosszú évekig, mint üzletvezető tevékenykedtem. Ez idő alatt rengeteg kihívással és megoldandó feladattal találkoztam, amikből sokat tudok hasznosítani a jelenlegi munkakörömben. Az operáció irodai oldalára kerültem, ahol több éves pultban töltött munka tapasztalatommal támogatom azokat, akik jelenleg is a kávézókban dolgoznak. Szeretem a munkám, mert szerteágazó és azt csinálom, amit szeretek

és a munkámat értékelik is. Szuper kollégák

és fejlődési lehetőség rejlik ebben a cégben.”

Réka – Key Account Manager

bottom of page