FRANCHISE > Külföldi franchise lehetőségek

Cafe_Frei_Office_Garden-6390-2.JPG

MIÉRT KÁVÉ?

5% FELETTI ÉVES ÁTLAGOS NÖVEKEDÉS VÁRHATÓ A KÖVETKEZŐ 5 ÉVBEN A KÁVÉFOGYASZTÁS GLOBÁLIS PIACÁN.

A kávékultúra, és a kávéfogyasztás másodfénykorát éli ma a világban. Mind a helyiek, mind a turisták egyre inkább igénylik a csúcsminőségű kávékat, és a kávézással egybekötött kulináris élményt. Cégünk célja, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és kávéházaink dizájn kialakításával teljeskörűn megfeleljünk vendégeink folyamatosan változó elvárásainak, emellett kávéházainkban olyan egyedülálló élményben részesüljenek vendégeink, amiben máshol nem lehet részük.

MIÉRT A CAFE FREI?

A CAFE FREI MA 6 ORSZÁGBAN VAN JELEN. STRATÉGIAI CÉLUNK, HOGY PARTNEREINK SEGÍTSÉGÉVEL TERMÉKEINKET A VILÁG MINDEN PONTJÁN ELÉRHETŐVÉ TEGYÜK A CSÚCSMINŐSÉGŰ ÉS KÜLÖNLEGES KÁVÉK, VALAMINT AZ EGYEDI ÉS KIEMELKEDŐ KULINÁRIS ÉLMÉNYT KEVELŐK RÉSZÉRE.

Külföldi terjeszkedési modellünk egyedi fejlesztésű és az országok közti kulturális különbségekre való tekintettel kellően rugalmas.

Alapvetően partnereinknek két lehetőségük van CAFE FREI kávéház nyitására külföldön:

1. Egy egész országra vagy régióra szóló, kizárólagos terjesztési és felhasználási jog bérbevételével, országos (vagy regionális) CAFE FREI kávéházhálózat kiépítésével (nagybefektetőknek ajánlott);

2. Szerződött partnereinken keresztül, partnereink helyi franchise hálózatához való csatlakozás útján (kisebb tőkével rendelkező, néhány kávéház üzemeltetésében gondolkodó érdeklődőknek is ajánljuk) – erre kizárólag akkor van lehetőség, ha az érintett országban a CAFE FREI-nek már van szerződött partnere az 1. pont szerinti jogok bérletbe vételére. Hasonló lehetőségekkel kapcsolatos részletekről kérem érdeklődjön nálunk!

KIZÁRÓLAG EREDETI TERMÉKEK

Nálunk vevőink autentikus, saját pörkölésű kávékülönlegességeket, egyedi válogatású szálas teákat, saját fejlesztésű shake-eket és turmixokat, valamint egyedi recept alapján készített süteményeket és szendvicseket kóstolhatnak meg.

ÁLLANDÓ MEGÚJULÁS

A fogyasztói igények folyamatos követésére épülően állandóam fejlesztjük termékportfóliónkat a vásárlók igényeinek megfelelően. Minden hónapban új termékekkel, ízekkel bővítjük kínálatunkat.

MIND AZ ÖT ÉRZÉKET STIMULÁLJUK

Kávéházainkban vendégeink az utazás varázsát nyújtó élményben részesülhetnek, amely során mind az öt érzékszervük stimulálásával nyújtunk részükre különleges vendégélményt. A CAFE FREI kávéházak magával ragadó és kifinomult környezete üzleti és szabadidős találkozók lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

ELHOZZUK A VILÁG KÜLÖNLEGES ÍZEIT ÉS AROMÁIT

Beszerzési útvonalaink áthálózzák a világot, kávéink nagy részét a világ különböző szegleteiből, egyenesen az ültetvényekről szerezzük be. Kávéitalaink receptjei a világ különböző kávékonyháiból kerültek összeválogatásra.

ÜZLETI FILOZÓFIÁNK

Lelkiismeret-vezérelt, minőségorientált és környezettudatos kereskedelmi politikánkkal törekszünk fogyasztóink és partnereink folyamatos kiszolgálására a legkorszerűbb megoldásokat keresve és alkalmazva.

KINEK AJÁNLJUK EGÉSZ ORSZÁGRA KITERJEDŐ FRANCHISE HÁLÓZAT KIÉPÍTÉSÉT?

A CAFE FREI EGY EGÉSZ ORSZÁGRA KITERJEDŐ FRANCHISE LEHETŐSÉGÉT ÖNNEK AJÁNLJUK, HA:

 • Hosszútávú befektetési lehetőséget keres egy folyamatosan növekvő márkához tartozva;

 • Célja, hogy vállalkozását folyamatosan bővítse;

 • Egy, már meglévő, gondosan kialakított márkaarculatra vágyik;

 • Egyedi, igényesen felépített stílust és hangulatot képzel el leendő kávéházában;

 • Vendégeinek a világ minden részéből a legkülönlegesebb receptúrákat szeretné elhozni, számukra megfizethető áron;

 • Nagyösszegű befektetéshez keresi a stabil, megtérülő befektetési lehetőséget.

KINEK AJÁNLJUK KÜLFÖLDI

KÁVÉHÁZI EGYSÉG NYITÁSÁT?

A CAFE FREI KÜLFÖLDI KÁVÉHÁZI EGYSÉG NYITÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉT ÖNNEK AJÁNLJUK, HA:

 • Szeretné, hogy beruházása gyorsan megtérüljön;

 • Önmagának és családjának életfogytig tartó megélhetést szeretne biztosítani befektetése által;

 • Egy, már meglévő, gondosan kialakított márkaarculatra vágyik;

 • Egyedi, igényesen felépített stílust és hangulatot képzel el leendő kávéházában;

 • Vendégeinek a világ minden részéből a legkülönlegesebb receptúrákat szeretné elhozni, számukra megfizethető áron.

ÉRDEKLŐDÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Amennyiben márkánk, filozófiánk és a kínált franchise lehetőségek valamelyike elnyerte tetszését az alábbi linken keresztül elérhető nyomtatvány kitöltésével tud részletesebben érdeklődni franchise lehetőségeink iránt. Az érdeklődési nyomtatvány kitöltése és elküldése után néhány napon belül keresni fogjuk Önt együttműködési folyamatunk további lépéseivel kapcsolatosan.

Köszönjük szépen érdeklődését!

CAFE FREI WEBSHOP

 

HAMAROSAN ELINDULUNK! 

CAFE FREI

PICK-UP

HAMAROSAN ELINDULUNK!

Kövessen minket!

 • White Facebook Icon
 • Instagram

© 2020 Cafe Frei. All rights reserved