top of page

Galambos Gábor

IMG_2814.JPG
Michelin-csillagos séfek és filmsztárok mellől a Cafe Frei hálózatába

Galambos Gábor egyike azoknak a világlátott és képzett szakembereinknek, akik jelentős külföldi karriert maguk mögött hagyva tértek haza. Már hét éve dolgozik franchise-rendszerünkben, öt Cafe Frei irányítása tartozik hozzá. Ezeket a sikereket pedig Kanadában, majd Angliában alapozta meg.

Gábor sportoló volt 18 éves koráig, sérülés miatt kellett „életpályát” váltania. A vendéglátásban képzelte el a jövőjét, és úgy döntött, Kanadába költözik, ahol családjának egy része él. Pincérként kezdte a szakmát, majd másfél év után Angliába költözött. Tovább képezte magát és vendéglátóipari menedzser végzettséget szerzett. Bristol közelében, az elegáns Whatley Manor hotelben kapott állást. Itt ismerkedett össze a két Michelin-csillagos Martin Burge séffel, aki látva, hogy a fiatal magyar étteremvezető-helyettest mennyire érdekli a szakma minden részlete, kiemelt figyelmet fordított rá. Gábor tőle tanulta meg a precizitást, a fegyelmezettséget és azt a viselkedést, hogy lehet szigorúan, mégis motiválóan csapatot építeni. Onnantól kezdve vált igazán szenvedélyévé a vendéglátás.


Csillagok a konyhán túl

Pár évvel később jött a következő állomás. Oxfordban, a patinás Randolph hotelben lett éttermi menedzser, ahol számos híresség megfordult. Pozíciójából adódóan hozzá fordultak az olyan filmcsillagok is, mint Cameron Diaz, Morgan Freeman és Leonardo DiCaprio, amikor extra kéréseik voltak az étterem felé.

Hét év után családi okokból tért haza. Alig, hogy Magyarországra érkezett, megismerkedett a Cafe Frei egyik franchise partnerével, aki üzletvezetőt keresett. Azóta a tulajdonos több kávézót is nyitott, már összesen öt Cafe Frei irányítása tartozik Gáborhoz. Székesfehérváron kettő üzlet, valamint Veszprémben, Tatabányán és a legújabb Budapesten, a Duna Plazában. A külföldön tanultak határozzák meg azt a mentalitást, amit elvár a saját csapatától is: precizitást, megfelelő vendégkezelést és kommunikációt, hogy a legjobb élményt nyújthassák a kávézókban.

bottom of page