top of page

MIÉRT KÁVÉ?

A MAGYAROK HETI SZINTEN TÖBB, MINT 7 MILLIÓ CSÉSZE KÁVÉT FOGYASZTANAK.

A magyarországi trendek abba az irányba mutatnak, hogy a következő években éves szinten 3-4%-os növekedés várható a magyarországi kávéfogyasztás mértékében. Az elmúlt évek hazai kávézási szokásai jelentős kulturális váltást mutatnak. Míg 2010-ben a Magyarországon fogyasztott kávé 60%-át az otthon fogyasztott kávé adta, mára már az arány megfordult, és a fogyasztók 60%-ban inkább házon kívül, kávéházban, étteremben vagy a munkahelyükön isszák meg kávéjukat.

MIÉRT A CAFE FREI?

A CAFE FREI MA 6 ORSZÁGBAN VAN JELEN, MAGYARORSZÁGON JELENLEG ÖTVENNÉL IS TÖBB KÁVÉHÁZAT ÜZEMELTET PARTNEREIVEL EGYÜTT.

A CAFE FREI Magyarországon jelenleg a piacvezető kávézó lánc, több, mint 50 franchise és saját üzemeltetésű kávéházzal, 12 éve folyamatosan bővülő hálózattal és vásárlói körrel. Ma Magyarországon egy CAFE FREI kávéház üzemeltetése nem csak rövidtávon kiváló kereseti lehetőség, hanem hosszútávú megtérülés tekintetében is rendkívül jövedelmező befektetés. Partnereinkkel együtt alapvető célunk a vásárlók számára a legjobb minőségű, legkülönbözőbb és legegzotikusabb kávéitalok elérhetővé tétele verhetetlen árakon, egyedi dizájnú és hangulatú kávéházakban.

KIZÁRÓLAG EREDETI TERMÉKEK

Vásárlóink autentikus, saját pörkölésű kávékülönlegességeket, egyedi válogatású szálas teákat, saját fejlesztésű shake-eket és turmixokat, valamint egyedi recept alapján készített süteményeket és szendvicseket kóstolhatnak meg.

ÁLLANDÓ MEGÚJULÁS

Minden hónapban új termékekkel, ízekkel bővítjük kínálatunkat a vásárlóink igényeinek megfelelően.

MIND AZ ÖT ÉRZÉKET STIMULÁLJUK

Kávéházainkban vendégeink az utazás varázsát nyújtó, mind az öt érzékszervüket stimuláló különleges élményben részesülhetnek. A CAFE FREI kávéházak magával ragadó és kifinomult környezete üzleti és szabadidős találkozók lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

ELHOZZUK A VILÁG KÜLÖNLEGES ÍZEIT 

 

Kávéink egyenesen a világ különböző szegleteiben fellelhető ültetvényekről érkeznek. Kávéitalaink receptjei a világ különböző kávékonyháiból kerültek összeválogatásra.

ÜZLETI FILOZÓFIÁNK

Lelkiismeret-vezérelt, minőségorientált

és környezettudatos kereskedelmi politikánkkal törekszünk fogyasztóink és partnereink folyamatos kiszolgálására, a legkorszerűbb megoldásokat keresve és alkalmazva.

LelkiismeretesKereskedelem.png

KINEK AJÁNLJUK FRANCHISE LEHETŐSÉGEINKET?

A CAFE FREI FRANCHISE LEHETŐSÉGÉT ÖNNEK AJÁNLJUK, HA:

  • Magyarországon ismert és megbízható márkát keres;

  • Egyedi, igényesen felépített stílust és hangulatot képzel el leendő kávéházában;

  • Egy, már meglévő, gondosan kialakított márkaarculatra vágyik;

  • Vendégeinek a világ minden részéből a legkülönlegesebb receptúrákat szeretné elhozni, számukra megfizethető áron.

FONTOS INFORMÁCIÓK LEENDŐ PARTNEREINK SZÁMÁRA

Egy CAFE FREI kávéház nyitása Magyarországon nagyjából 90.000 – 130.000 EUR beruházási költséggel jár (egy átlagos, 100 m2 területű üzlethelyiségre vetítve), mely akár 2-4 éven belül megtérülhet a befektető számára.

Egy CAFE FREI kávézó kialakítására ideális ingatlan 80-200 m2 alapterületű és frekventált helyen található. CAFE FREI kávéház nyitására jelenleg a térképen megjelölt lokációkat ajánljuk.

VEGYE FEL VELÜNK

A KAPCSOLATOT

Kérdéseit, érdeklődését örömmel fogadjuk!

Amennyiben márkánk, filozófiánk és a kínált franchise lehetőség elnyerte tetszését, az alábbi linken keresztül elérhető nyomtatvány kitöltésével tud részletesebben érdeklődni működésünk részletei iránt. Az érdeklődési nyomtatvány kitöltése és elküldése után néhány napon belül keresni fogjuk Önt együttműködési folyamatunk további lépéseivel kapcsolatosan.

Köszönjük szépen érdeklődését!

bottom of page