top of page
Sziberia kave_edited.png

IDEI BARISTA BAJNOKUNK ÉS BEST BARISTÁNK, LÉGRÁDY LINDA BIANKA

GYŐZTES ITALA, MELYET A CAFE FREI KÁVÉHÁZI KÍNÁLATÁRA SZABTUNK.

CSERESZNYÉS-CSOKIS JEGESKÁVÉ

SIBERIAN ICE

LÁTVÁNYÁBAN ÉS ÍZÉBEN IS FELTŰNŐ, IZGALMAS ALKOTÁS A SIBERIAN ICE, AMELY A NYÁRUTÓ EGYIK KEDVENCE LEHET. ALPRO KÓKUSZITALLAL

KÉSZÜL, ÉS AZ ESPRESSO MELLÉ CSOKOLÁDÉSZÓSZ, CSOKIFAGYI ÉS CSERESZNYEPÜRÉ IS KERÜL A POHÁRBA. KIHAGYHATATLAN, DE TÉNYLEG!

„A kávém elkészítésében a személyes barista tapasztalataim és a kávékultúra iránti mély szenvedélyem játszottak fő szerepet. Célom az volt, hogy egy közkedvelt, látványban is vonzó italt hozzak létre, amely a kávézás közösségépítő jellegét hangsúlyozza. Ebben nagyban inspirált a cég „kulturális kávéközpont” alapelve.

Az ízeket illetően a szibériai tigris fenséges, mégis vad adta az ihletet: egy jeges kávé, ami vad ízekkel bír. Az édes kókusz, a savanykás cseresznye és a kesernyés csokoládé hármasa tökéletes harmóniát alkot, lefedve

a kávé karakteres ízjegyét.

Mindez a csapat támogatásának és a kiváló munkakörnyezetnek köszönhetően valósulhatott meg. Végeredményben egy olyan kávét alkottam, amit mindenkinek szeretettel tudok ajánlani.” 

– osztotta meg velünk inspirációit Linda a verseny után. Sőt, Linda - aki a Cafe Frei Árkád baristája - nemcsak a leg- jobb Alpro kreatív italt alkotta meg, hanem egyúttal ő kapta az idei Best Barista – díjat. A zsűri ezt annak a versenyzőnek ítéli oda minden évben, aki a pultban is a legszebben és legprecízebben dolgozik, valamint az ital prezentálásában, vagyis a vendégek felé történő kommunikációban is kiemelkedően teljesít.

bottom of page