jel-vegan.png

vegán

jel-koffein.png

csak koffeines verzió

jel-tej.png

választható tejalternatíva

hozzáadott cukrot nem tartalmaz

jel-nincsukor.png
webbkgd.png
latin.png

LATIN

KÁVÉKONYHA

francia.png

FRANCIA

KÁVÉKONYHA

olasz.png

OLASZ

KÁVÉKONYHA

amerikai.png

AMERIKAI

KÁVÉKONYHA

ÚJHULLÁMOS

KÁVÉKONYHA

japán.png

JAPÁN

KÁVÉKONYHA

hideg.png

HIDEG

SARKVIDÉK

arab.png

ARAB

KÁVÉKONYHA

Olasz kávékonyha - Cafe Frei
Olasz kávékonyha - Cafe Frei

tejalternativa.png

Római espresso macchiato

Klasszikus olasz espresso, a tetején „tejhabbal foltozva”. Valójában nincs is benne tej, csak zárásként egy kis tejhab. A kávé „kalapja” – mondják a római nők!

korong.png

FORINT

450

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

Espresso italiano

Nincs benne tej!

Ahogy az olaszok szeretik, kesernyésre pörkölt kávéból, a tetején crema, pár milliméteres krém. Az illata így nem szökik el. Magas fehérje­tartalmú guatemalai kávészemeket is belekeverünk, az olasz espresso ettől lesz krémes és lágy!

korong.png

FORINT

450

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

Espresso doppio

Nincs benne tej!

Az erős szívűeknek! Két espresso italiano összeöntve. Dupla adag kávé, dupla aroma, dupla koffein.

korong.png

FORINT

700

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

Nápolyi haboskávé - Latte macchiato

Nagyon habos tej üvegpohárban, espressoval rétegezve. Jelentése: foltozott tej. Annak idején nápolyban, szombat délutáni gyerek-italként kezdte a pályafutását. A barista épp csak „foltot ejtett” egy csöpp kávéval a habos tejen, hogy a gyerekek is megihassák.

korong.png

FORINT

800

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

Szicíliai espresso

Nincs benne tej!

A dél-olasz verzió, a krémes espressóra kemény narancshéjat reszelve. Egy percet állni kell hagyni és csak utána meginni! Ennyi idő kell, amíg az ízek összeérnek.

korong.png

FORINT

450

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

Cappuccino

A „klasszikus”. Krémes espresso és habosított tej házassága. Majdnem a fele tiszta kávé, csak a többi tej, hogy ne „hígítsuk fel” tejjel a zamatokat.

korong.png

FORINT

590

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

Torinói bicerin

A csésze aljára kent csokoládé krém, a gianduia tetejére espressot öntünk, aztán tejhabbal zárjuk le, és leheletnyi csokoládéreszelékkel koronázzuk. Torinói kávékülönlegesség, 200 éves múlttal. Alaposan fel kell keverni!

korong.png

FORINT

700

ikonsor2.png
espresso_italiano copy.png

450