top of page
  • Szerző képeDESIGN CAFEFREI

Eljött a multifunkcionális kapszulásgépek kora?

A kávékapszulák töretlen népszerűségnek örvendenek, szinte nincs olyan kávégyártó, amely ne dobott volna a piacra kávékapszulát. A vásárlók a bőség zavarával küzdenek, hiszen rengetegféle íz közül választhatnak – persze kávégéphez illően. Az utóbbiak gyártói pedig felismerték, hogy új trendet teremthetnek a multifunkcionális kapszulás géppel, így nem kell lemondanunk a méretkülönbségek miatt egy-egy izgalmas termékről.

Ezek a kávégépek több különböző adapterrel rendelkeznek, így használható Nespresso, Dolce Gusto és újratölthető, őrölt kávéval tölthető úgynevezett K-cup kapszulákkal, valamint kávépod párnával. Nem kell mást tennünk, mint megnyomni valamelyik gombot, és várni 40 másodpercet, amíg a főzet elkészül.


Kérdés, hogy tényleg tömegigény lesz-e ekkora változatosságra az otthoni kávéfogyasztásban. Számunkra mindenestere jó hír a multifunkciós eszközök terjedése, hiszen a Cafe Frei választékában mindenféle eszközhöz találhatók kávék – akár már egyetlen géppel kísérletezve a kedvenc ízekkel.






4 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page